Minggu, Oktober 14, 2018

Minggu, Oktober 14, 2018

*18 CIRI SHIO ANGGOTA WA GROUP :*

1.🐈 *Ucing garong*
Teu paduli topik obrolan naon milu asup...ngacak2 terus kabur....
2. 🐧 *Cangkurileung*
Rajin ngalaporkeun kajadian atawa berita naon wae...kajeun teuing geus basi oge....
3.πŸ¦ƒ *Merak*
Sok pamer mosting naon bae...barang, makanan, tempat ulin, dll bari tara mere atawa ngajak...
4.πŸ¦‡ *Kalong*
Aktif na ngan peuting hungkul bari ngaronda, beurang sare...
5. 🐌 *Keong*
Katingali keur ngetik wae :....is typing...wae tapi lila teu kaluar kaburu kasusul batur....
6. πŸ¦‰ *Bueuk*
Rajin ngirim kata kata bijak, nasihat, pepatah....tapi tara ngiluan ngobrol...
7. 🐨 *Kukang*
Baperan..... epesmeer...kasinggung saeutik langsung..." left group" tanpa berita....
8. 🐺 *Ajag*
Karek nimbrung mun aya cewe ngobrol....
9.πŸ’ *Monyet*
Paling heboh....paling maceuh jeung ngalucu wae matak ngajieun grup jadi rame....
10.🐍 *Oray*
Ilu biung....luar leor ngacapruk kamana wae teu nyambung...ngabodor tuluy seuri olangan....
11.πŸ€ *Beurit*
Hobi na ngan noongan wae πŸ‘€ jarang asup....
12. πŸ› *Hileud*
Loba salah ngetik tapi teu paduli langsung di posting kajeun teuing batur lieur macana......
13. 🦎 *Toke*
Munculna ngan sabedug sakali eta oge lantaran dicalukan....
14.🦊 *Careuh*
Jarang ngobrol...tara komen......hobi na ngan mere emoticon ciga kieu : πŸ™�πŸ‘πŸ‘Œ✋πŸ‘πŸ–•πŸ˜πŸ˜ƒπŸ˜‚πŸ€£πŸ˜πŸ˜˜πŸ€©πŸ˜‘πŸ˜± dst......
15.🐒 *Kuya*
Ti mimiti WA grup dibentuk can pernah sakali oge nongol....
16.πŸ•Έ *Lancah*
Hobina ngan ukur macaan chats tuluy ngahapusan....geus kitu hungkul....
17.🐚 *Kumang*
Maca chats WA na bari nyumput da gede kaera (bhs.ind: BESAR KEMALUAN)... mun geus euweuh batur nu ningali karek kaluar deui....Γ¬
18.🐜 *Sireum*
Sanajan sering ngobrol bareng tapi mun papanggih poho deui....jadi kudu sasalaman jeung say helow deui...

*SOK NGAKU ANJEUN KALEBET SHIO NAON?

18 CIRI SHIO ANGGOTA WA GROUP

Loading...

0 komentar: